Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2008

*_* Η Μεγαλόχαρη, ο Πελαργός και τα σκουπίδια... *_*

ΟΟΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΟΟΟΧΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΚΑΙ ΑΚΤΕΣ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΟΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (αφού αυτό πέρασε :Ρ )
Έτσι μας είπε ο πελαργός που βλέπετε όταν επισκεφθήκαμε τον Ιούνιο 2008 την Τήνο, το νησί της Μεγαλόχαρης! Ο συγκεκριμένος πρέπει να ήταν λιγάκι τρελός γιατί κυνηγούσε κάθε τι μικρό (παιδάκια, γατάκια κλπ.) και το τσιμπούσε...











Εγώ όμως για άλλο λόγο έγραψα και δημοσίευσα την συγκεκριμένη ανάρτηση...
Θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου στον Δήμαρχο της Τήνου για την καθαριότητα που έχει το νησί του καθώς και την μικρή λεπτομέρεια, καθαρά για λόγους αισθητικής και υγιεινής, που έχει εφαρμόσει στους κάδους απορρυμάτων σε όλους τους δρόμους και τα σοκάκια του νησιού. Περιμετρικά, είτε είναι ένας κάδος μεμονωμένος είτε 3, 4 κάδοι μαζί , τους έχει κλείσει με ξύλινη περίφραξη και πορτούλα η οποία ανοίγει για το άδειασμά τους. Δεν αντιλαμβάνεσαι ότι υπάρχει κάδος εκεί, καθώς επίσης μειώνεται και η μπόχα που βγάζουν. Μου άρεσε αυτό που είδα στο νησί που το επισκέφθηκα σαν τουρίστρια!!!ΑΥΤΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΑΤΡΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ!!!
Δεν μου άρεσε όμως η εμπορικοποίηση που γίνεται στο νησί...θα έπρεπε να ντρέπονται που έχουν εκμεταλλευτεί μία γιορτή και βγάζουν χοντρά φράγκα από αυτήν!!!











Μία φωτογραφία που νομίζεις ότι είσαι στο Μαρακές από το χρώμα του ουρανού, την ατμόσφαιρα και τον φοίνικα και όχι στην Τήνο :)

Δεν υπάρχουν σχόλια: