Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2008

*_* Βλέποντας την Πάτρα με τα ματάκια μου * 4 * *_*

Πρόταση του μήνα για την Πόλη της Πάτρας......μμμμ για να σκεφτώ λιγάκι... ... ... ...

1ον

Οι καταστηματάρχες ας α
ρχίσουν να σκέφτονται την ιδέα να βάζουν τα προϊόντα τους στην πραγματική τους τιμή, αντέ, έστω υποφερτά παραπάνω, να βγάζουν και αυτοί το κάτι τις τους, αλλά πάντα προσιτή για τον καταναλωτή....γιατί αλλιώς...χμμμμ. Φοβάμαι ότι δεν θα αργήσουν να τα κάνουν γυαλιά καρφιά όλα....και δίκιο θα έχουν. Γιατί δεν μπορείς βρε φίλε μου να αγοράζεις μία γοβίτσα από την Ιταλία 5 ή 10 ή άντε 20 ευρώ και εσύ να μας την πουλάς 150 ευρώ και να κοτσάρεις επάνω και την ετικετούλα σου.....γιααααα να χαλαρώνουμε!!!!
Αυτό τώρα, μπορείτε να το πείτε πρόταση...δεν θέλω να σκεφτώ άλλη αυτή την περίοδο, λόγο των ημερών!

2ον
Ο μήνας που μας πέρασε με άφησε με μία απώλεια....ψόφισε η μικρή μου η Ζηνοβία...Θα με περάσετε για χαζή που κάθομαι και στενοχωριέμαι για ένα ψάρι, ε? :) Όταν όμως κάτι το φροντίζεις, το περιποιέσαι, το προσέχεις μην σου πάθει κάτι, το έχεις δηλαδή ΄΄μην στάξει και μην βρέξει΄΄...μετά αυτό γίνεται αυτόματα μοναδικό, ξεχωριστό, πολύτιμο, ανεκτίμητο για σένα και μόνο...και χαίρεσαι τόσο πολύ με όλα του τα καμώματα...θα μου πεις (ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΨΑΡΙ...ΕΛΕΟΟΟΟΣΣΣ) και θα σου πω...Σαν τον Μικρό Πρίγκιπα με το τριαντάφυλλό του, το οποίο για αυτόν δεν ήταν ίδιο με κανένα τριαντάφυλλο όλου του κόσμου, αλλά ήταν το δικό του, γιατί σε αυτό είχε δώσει την αγάπη του και την φροντίδα του... Τελικά σκέφτομαι καμιά φορά ότι αυτό το βιβλίο αντικατοπτρίζει όλα όσα ζει ένας άνθρωπος σε κάθε δυνατή και αδύναμη στιγμή της ζωής του!

3ον
Μερικές φωτογραφίες που τράβηξα όλον αυτόν τον κ
αιρό...

Αγ.Βασίλειος
, Πάτρα

Μια καρακάξα Να ρωτήσω κάτι? Τα 30χιλ. απευθύνονται στους βαρκάρηδες ή στα ΙΧ :P

Πλατεία Γεωργίου, Πάτρα

Η ΦάτνηΤο μικρό μου πόνυ!

.........να χαμογελάτε στη ζωή και να δίνετε χρόνο και αγάπη σε κάθε τι...στο τέλος θα δείτε ότι αξίζει!!! Πάμε να πάρουμε τώρα όλοι μαζί άλλον έναν χρόνο από την αποθήκη μας ;)

Δεν υπάρχουν σχόλια: