Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

*_* Τα αδελφάκια - συννεφάκια *_*

Σήμερα θα ξεκινήσω κάπως διαφορετικά την ανάρτησή μου. Δεν θα σας δείξω απλά μερικές φωτογραφίες, αλλά, μέσα από μία μικρή ιστοριούλα θα σας παρουσιάσω τη φύση και τις ομορφιές της, που τυχαία αποθανάτισα στην Κυριακάτικη βόλτα μου!


Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν δύο αδελφάκια – συννεφάκια. Ο Συννεφούλης και η Συννεφούλα. Ήταν τα πιο αγαπημένα αδελφάκια – συννεφάκια! Όποτε χαμήλωνε η Συννεφούλα, ο Συννεφούλης αμέσως έτρεχε από δίπλα της και τη βοηθούσε να σηκωθεί. Όποτε τον χτυπούσε κεραυνός τον Συννεφούλη, η Συννεφούλα αμέσως κολλούσε επάνω του, γινόταν ένα με αυτόν και ο πόνος μοιραζόταν στα δύο.

Τί χαρά δε, έκαναν και τα δυο μαζί όταν ο Ήλιος εμφανιζόταν και τα έλουζε με τις ακτίνες του!!! Αμέσως άνοιγαν τα χεράκια τους και οι ακτίνες διαπερνούσαν τα σωματάκια τους! Αυτό ήταν ένα από τα αγαπημένα τους παιχνίδια!!! Να! να!

Το σπιτάκι τους βρισκόταν σε ένα ειδυλλιακό μέρος!

Είχαν και μία τεράστια πισίνα, όπου τα νερά της γυάλιζαν τόσο πολύ, και τα δυο μικρά αδελφάκια – συννεφάκια έριχναν τις βουτιές τους εκεί πού και πού!!!


Καμιά φορά, όταν τα έπιανε η καλλιτεχνική τους όρεξη, έβγαζαν τις νερομπογιές τους και ζωγράφιζαν πανέμορφα ουράνια τόξα!!!

Η μόνη τους στεναχώρια όμως ήταν ότι αυτή τους η ζωγραφιά, πάντα χαλούσε πολύ γρήγορα και δεν προλάβαιναν να την χαρούν!!!


Το παραμύθι είναι της Adamantias Goatoulh.

Δεν υπάρχουν σχόλια: