Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

*_* Ακούσατε ακούσατε! *_*

Ακούσατε ακούσατε!!!! Από όλα έχει και σήμερα ο μπαξές ελληνίδες, έλληνες... Πλαστικό κηροπηγιάκι, το οποίο θα ολοκληρωθεί τον άλλο μήνα λόγω διακοπών... τσάκισα και κάτι κερασάκια...στο βάθος :P (πανοραμική θέα...χρειάζεται να του βάλω κι άλλη πράσινη άμμο)
Υλικά που χρησιμοποιήθηκαν?:

πετρούλες, όζες όπως λένε το μανό οι Σαλλονικείς...like πρέζες...ΕΛΕΟΣ!, πλαστικά φυλλαράκια, και πράσινη άμμο, οι μπλε πέτρες ήταν αχρείαστες.
ΑΥΤΑΑΑΑ!!!! ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ...Τώρα αυτό που πρέπει να κάνετε όοοολοι σας είναι να βάλετε το μαγιό σας και τις ες σας και ξαμοληθείτε σε παραλίες να κάνετε κανένα μπανάκι.
Πρόταση για 3ήμερη ή 4ήμερη εκδρομή: Ζαχάρω!!! Εάν δεν έχετε επισκεφθεί την California της Ελλάδας :P (ωχ το παραφούσκωσα) ευκαιρία είναι να πάτε στην αμμουδερή παραλία της μαγευτικής Ζαχάρω...Η θάλασσα είναι απίστευτη σαν πισίνα, πεντακάθαρη και ενδείκνυται για όλες τις ηλικίες.
Προσωπικά εκεί έμαθα να κολυμπάω μικρή :D. Πάρτε μια ιδέα...

Και τέλος, για να μην ξεχνάμε και τον τόπο μας και το πόσο όμορφος είναι την περίοδο του καλοκαιριού ΒΟΥΑΛΑ!!!


***Όποιος επιθυμεί έτσι για κουβεντούλα ας θυμηθεί μαζί μας και να μας γράψει σε ποια ηλικία περίπου έμαθε να κολυμπά και σε ποιο μέρος έκανε το πρώτο του μπάνιο μικρός! Εγώ σας είπα τη δική μου εμπειρία..***

Δεν υπάρχουν σχόλια: